Нардеп Поляков пообіцяв перевіриться у психіатра

Нардеп від «Народного фронту», черкащанин Максим Поляков заявив про намір пройти психіатричну експертизу. Про це він повідомив журналістам, передає «Укрінформ».
Відповідаючи на запитання щодо висловлювань директора НАБУ Артема Ситника, Поляков зазначив: «Він (Ситник - ред.) заявив, що я психічно хворий. Хочу сказати, що в понеділок хочу пройти психіатричну експертизу, щоб було зрозуміло, хворий Поляков на голову чи ні».

Як повідомлялося, наприкінці липня Поляков звернувся до Генпрокуратури з вимогою почати кримінальне провадження за фактом перешкоджання його депутатській діяльності співробітниками НАБУ, а також передав туди матеріали про зловживання службовим становищем директором НАБУ Артемом Ситником.

За словами Полякова, у нього є «фантастична, скажена» інформація, після якої «будь-який керівник НАБУ повинен, як мінімум, написати заяву і скласти повноваження».

У свою чергу Ситник назвав звинувачення на його адресу від Полякова випадком, гідним уваги психіатра.

Як відомо, народний депутат Максим Поляков є фігурантом справи щодо незаконного видобутку бурштину.
Солом'янський районний суд Києва обрав для Полякова заставу в розмірі 304 тисячі гривень і зобов'язав носити електронний браслет, а також здати всі закордонні паспорти. Поляков вніс заставу.Правоохоронці змогли надягти браслет на Полякова лише з п'ятої спроби.
Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить Солом'янський районний суд Києва збільшити заставу для Полякова до 5 млн гривень
Сам нардеп звинувачує НАБУ в незаконному прослуховуванні низки високопосадовців та в провокаційних діях щодо нього самого.

  • 480