Оголошено тендер на проведення ремонту автодороги у Черкаському районі біля Геронимівки

Оголошено процедуру відкритих торгів у системі державних закупівель "ProZorro" на виконання робіт з поточного середнього ремонту ділянки автодороги Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 77+000 – км 79+100 у Черкаському районі що поблизу біля села Геронимівка.
Технічною радою ДП Державного дорожнього науково-дослідного інституту імені М.П.Шульгіна" 9 липня 2018 року було прийнято технічне рішення щодо конструкції дорожнього одягу та його підсилення на даній ділянці дороги.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області державним підприємством "Укрдіпродор" розробляється проектно-кошторисна документація щодо проведення поточного середнього ремонту на автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 77+000 – км 79+100.

Начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко 11 липня взяв участь у засіданні Комітету з питань бюджету Верховної Ради України, на якому розглядалася пропозиція Черкаської облдержадміністрації щодо розподілу додаткових фінансових надходжень, отриманих від митного експерименту. Згідно з рішенням Комітету з питань бюджету Верховної Ради України, ці додаткові кошти буде спрямовано на фінансування поточного середнього ремонту ділянки км 77+000 – км 79+100 автодороги, повідомляє прес-служба САД

  • 478