«Заб'ємо косяка»: інвестор із США планує легально вирощувати в Україні марихуану

Державна служба України з лікарських засобів та контролю над наркотиками видала американській компанії С21 Investments Inc першу ліцензію на продаж та виробництво продуктів з марихуани. У планах зарубіжних інвесторів — отримати ліцензію на легальне вирощування канабісу в Україні.
Нинішній дозвіл передбачає імпорт високоякісної канабідіол (КБД) -сировини, екстрактів і концентратів, готових КБД-продуктів, обробку КБД, оптовий продаж готової продукції КБД, а також на реекспорт концентратів КБД і продуктів переробки КБД в Європу і на світовий ринок, пише biz.liga.net.

Наразі компанія C21 перебуває в процесі подачі заявки на отримання додаткових ліцензій, в тому числі на вирощування конопель. Подальші інвестиції компанії будуть спрямовані на виробництво в Україні продуктів з марихуани.

Нагадаємо, КБД-екстракти і продукти з мінімальним вмістом тетрагідроканнабінолу є законними в багатьох країнах Європейського Союзу. C21 тепер матиме можливість поширювати і продавати свої фірмові продукти в багатьох країнах ЄС. Компанія вже відкрила представництво в Києві.

Компанія C21 Investments Inc. культивує, обробляє,поширює продукти з канабісу в США і володіє площами, на яких вирощується конопля в штаті Орегон.

  • 400