Посадовця виконкому Золотоніськоі міськради звинувачують у розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах

Прокуратурою Черкаської області затверджено та до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням посадової особи виконавчого комітету Золотоніської міської ради та директора одного з товариств м. Харків. Їх обвинувачують у заволодінні й розтраті майже 3 млн. 200 тис. грн. під час реконструкції полігону твердих побутових відходів для м. Золотоноша в адміністративних межах Антипівської та Новодмитрівської сільських рад Золотоніського району.
Слідством установлено, що директор товариства підробила офіційні документи, а посадовець управління ЖКГздійснив службове підроблення: посвідчив ці документи, які містили підложну інформацію та стали підставою для перерахування з бюджету близько 3 млн. 200 тис. Грн. Після перерахування з бюджету близько 3 млн. 200 тис. грн. Директорка заволоділа вказаною сумою, не виконавши жодних робіт.
Злочинну схему заволодіння й розтрати бюджетних коштів в особливо великих розмірах викрито прокуратурою Черкаської області спільно з Управлінням захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки НПУ та слідчим управлінням ГП НПУ в Черкаській області

  • 386