НАЗК перевірить все непосильною працею нажите нардепом із Черкащини Геннадієм Бобовим

Як повідомляє прес-служба Національного агентства, прийняте рішення з питань запобігання корупції перевірити декларації 15-ти посадовців, серед яких нардеп-мажоритарник з Черкащини Геннадій Бобов, держсекретар Міністерства аграрної політики Владислав Андронов та 13 суддів.
Рішення щодо перевірок прийняті на підставі аналізу звернень громадської організації та Національного антикорупційного бюро України, зазначається у повідомленні.
Так, Нацагентство проведе повну перевірку декларації поданої Бобовим Геннадієм Борисовичем, народним депутатом України, за 2015, 2016 та 2017 роки.
За даними Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, Геннадій Бобов володіє будинком та земельною ділянкою у селі Іванковичі (Васильківський район, Київська область). А його дружина має квартиру та два паркомісця в Києві, чотири нежитлові приміщення в Іванковичах та дві квартири.
Задекларував нардеп шість творів мистецтва, більярдний стіл, чотири брендові годинники, три рушниці, гвинтівку, пістолет та чотири карабіни і навіть “Яйця Фаберже”.
У власності Геннадія Бобова автомобіль MERSEDES-BENZ S 550 та ВАЗ 21313, а в дружини - LAND ROVER. Минулого року він отримав 205 тисяч 790 гривень заробітної плати, 48 мільйонів дивідендів, а його дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав становив 1 мільйон 358 тисяч 978 гривень.
Готівкою нардеп зберігає 53 мільйони 250 тисяч гривень та 2 мільйони 500 тисяч доларів.
Як відомо, 2009 року Геннадій Бобов отримав звання "Герой України" за визначні особисті заслуги перед Українською державою у розвитку агропромислового комплексу, впровадження сучасних форм господарювання, багаторічну самовіддану працю.

  • 445