Черкасиводоканал Фірташу не по зубах? Двомісячну ревізію із пристрастю завершено. Порушень нема!

Прес-служба КП «Черкасиводоканал» повідомила, що нарешті завершився двомісячний «терор» працівників та підприємства в цілому, який спричиняла спеціально створена комісія під час перевірки фінансово-господарської діяльності. Ревізію закінчено, і хоча висновки проведеного аудиту КП «Черкасиводоканал» не надано, було повідомлено, що жодних порушень не виявлено.
Завдяки твердій позиції колективу та колосальній підтримці небайдужих містян, сьогодні комунальне підприємство повернулося до нормальної і стабільної роботи та продовжує надавати мешканцям міста якісні послуги.

Висловлюємо щиру вдячністю кожному працівнику за те що, вони змогли відстояти рідне підприємства, яке створювалося їхніми руками не один десяток років. Дякуємо усім хто не залишився осторонь і підтримав одне з найважливіших підприємств нашого міста. Така згуртованість надихає. Йдеться у повідомленні прес-служби підприємства.

Щодо ситуації на водоканалі ми писали у статті «Рейдерська атака на Черкасиводоканал. Бондаренко віддає найуспішніше КП Фірташу?» http://dekstrabordo.com/stories/524-reyderska-ataka-na-cherkasivodokanal-bondarenko-vddaye-nayuspshnshe-kp-frtashu.html

  • 440