Усі в об'їзд. Греблю Канівської ГЕС закриють на ремонт

У Каневі від сьогодні,12 квітня, на два місяці планують перекрити ділянку автодороги Н-02 /М-06/ — Кременець — Біла Церква — Ржищів — Канів — Софіївка для проведення капітального ремонту дорожнього покриття, узбіч, укосів, укріпних і водовідвідних споруд інспекторської автодороги лівобережної земляної греблі філії "Канівська ГЕС" ПрАТ "Укргідроенерго".
Як інформує прес-служба САД у Черкаській області, ремонтні роботи проводитимуться на так званій "бетонці", в напрямку села Софіївка Золотоніського району. На час проведення ремонтних робіт, рух по цій ділянці автодороги буде обмежено для усіх видів транспорту.

За інформацією підрядної організації, ремонтні роботи триватимуть 2 місяці. Об’їзд транзитного вантажного транспорту здійснюватиметься через Смілу, Золотоношу, Черкаси та Київську область. Рух транспорту місцевих жителів та рейсових автобусів на час проведення ремонтних робіт цієї ділянки здійснюватиметься в об’їзд по автодорозі Т-24-04 Канів-Ліпляве-Прохорівка-Домантове-/Н-08/.

Про перекриття проїзду греблею Канівської ГЕС водіїв транзитних автомобілів повідомлятимуть інформаційні табло та знаки дорожнього руху, які будуть встановлені на основних дорогах на під’їздах до міста Канів.

  • 542