Боднар закликає черкащан повідомляти про корупцію

На Черкащині створять електронну базу звернень громадян про корупцію
Голова Черкаської ОДА Роман Боднар ініціював “перезавантаження” діяльності сектору з питань запобігання та виявлення корупції. Аби покращити комунікацію із громадянами та ефективніше протидіяти корупційним діям у всій області, повідомляє пресслужба ОДА.
– Питання протидії корупції – для нас одне із пріоритетних. Тому ми змінюємо принципи роботи профільного сектору при Черкаській ОДА. Як очільник області безпосередньо впливати на правоохоронні органи я не маю повноважень. Але, повірте, публічність і акцент на проблемі із мого боку – дасть результат. Тому я закликаю усіх, хто знає про факти корупції в області, повідомляти про них. Кожне звернення ми опрацьовуємо, за потреби направляємо до компетентного правоохоронного органу та ставимо на жорсткий контроль , – наголошує Роман Боднар.
На сьогодні відбувається кадрове оновлення та посилення сектору, окрім цього, цими питаннями куруватиме один із заступників голови ОДА. У співпраці із ІТ-фахівцями створюють електронну базу даних звернень громадян. Тож кожне повідомлення вноситься в базу, систематизується за проблематикою та береться на контроль по виконанню.
Антикорупційна “гаряча лінія”: (0472) 33 52 98
e-mail: szwc@ukr.net
Окрім цього, повідомити про факт корупції можна на офіційній сторінці Романа Боднара у Фейсбуці, заповнивши відповідну форму.

  • 534