Місто закатаних в асфальт люків

Не встиг міський голова Черкас Анатолій Бондаренко заявити у ЗМІ: «Мене запам’ятають як мера, який зробив дороги», і одразу вляпався в історію мером, який закатав в асфальт люки каналізаційних і водопровідних колодязів.Місто закатаних в асфальт люків
Виявляється, під час ремонту доріг, на фоні якого у всіх позах, ракурсах і планах відпіарилися і мер і інші чиновники, разом з ямами щезли і люки. Вони практично повністю зникли під новою дорогою. Спробуй тепер виколупай 20 каналізаційних і 18 водопровідних люків!
Як повідомив виданню «Про все» директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко, працівники підрядних організацій, асфальтуючи люки, створюють загрозу колапсу у місті. Якщо, не дай Боже, виникне аварійна ситуація на водопроводі чи каналізаційній мережі , то люки неможливо буде відразу відкрити.
- Є зараз прилади, за допомогою яких можна знайти заасфальтовані люки. Але коли їх знайдуть, треба буде відбити асфальт, який їх закриває, а у підприємства немає такої техніки, тож на її пошук теж піде певний проміжок часу, що зробить період ліквідації наслідків аварії значно довшим . Відтак, люди змушені будуть сидіти без води, або потерпати від того, що підвал будинку заливатимуть нечисти з каналізації, - розповів директор «Черкасиводоканалу» виданню Про Все».
Що це – ідіотизм, чи звичайна корупція? За чий рахунок будуть видолбувати ці люки з під асфальту?
Від ідіотизму, як і від ненажерливості корупціонерів, нічим не врятуєшся.
Жителі міста Черкаси, нещодавно визнаного групою «Рейтинг» одним з найкращих для проживання, насправді постійно існують у внутрішній готовності, що у будь-який момент бабах! — картинка з рейтингом лопається, а звідти вивалюють дядьки і асфальтують люки каналізаційних колодязів. Або починають впарювати ялинку за 2 мільйони, відправляти вітальні листівки померлим, а з новонароджених збирати оплату за вивезення крупно габаритного сміття ...
Тетяна Драй

  • 818