Бондаренко вдруге став головою регіонального відділення Асоціації міст України

Черкаського міського голову Анатолія Бондаренка вдруге переобрали головою регіонального відділення Асоціації міст України. Його кандидатуру підтримали одностайно під час загальних зборів уповноважених представників 22 органів місцевого самоврядування, які відбулися 24 лютого. Заступником обрали очільника Кам’янки Володимира Тірона. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міськради.
До загальних зборів регіонального відділення в режимі онлайн доєднався виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан. Він висловив пропозицію стосовно збільшення зарахування ПДФО в місцеві бюджети до 80%. За його словами, нині із цього приводу тривають перемовини й із Міністерством фінансів України, і з Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету.
учасники зборів підтримали звернення до Правління АМУ з рекомендацією продовжити Київському міському голові Віталію Кличку термін перебування на посаді Голови Асоціації міст України.
Крім того, на зборах підняли питання стосовно обслуговування доріг між населеними пунктами та передачі земель сільськогосподарського значення із державної в комунальну власність.


  • 289