iSeeCars назвав найбільш невбивані автомобілі

Портал iSeeCars, маркетплейс старих автомобілів, склав список машин, які проїхали більше 200 000 миль (322 тисяч км) і тому можуть претендувати на звання найнадійніших.
Експерти проаналізували майже 12 мільйонів угод із продажу авто з пробігом в 2020 році, і назвали лідером Toyota.

iSeeCars назвав найбільш невбивані автомобілі"Моделі японської марки представлені в нашому списку найнадійніших автомобілів в більшості, що підтверджує репутацію Toyota як виробника довговічних машин - коментує виконавчий аналітик iSeeCars Карл Брауер. - Зверніть увагу, що в основному в рейтингу виявилися пікапи і рамні позашляховики, але в ньому також є два гібрида Toyota і седан Avalon, тому можна впевнено говорити, що надійність бренду доступна для широкого кола покупців ".
На першому місці списку найнадійніших автомобілів, за версією iSeeCars, виявився Toyota Land Cruiser: на нього припадає 16.3% від загального числа автомобілів з пробігом більше 200 000 миль. За ним слідує Toyota Sequoia з результатом 11.2%.
"Легендарний і невбиваний Toyota Land Cruiser спроектований так, що може служити не менше чверті століття навіть в найскладніших умовах, - каже Бауер. - Так само і Sequoia - великий сімейний позашляховик з міцним шасі і суперздатностями тягати за собою великі причепи".
Третє і четверте місця - у американських моделей: Chevrolet Suburban і Ford Expedition (5.1 і 4.9% відповідно). На п'ятому і шостому розташувалися Toyota 4Runner (4.1%) і Avalon (3.9%).
Сьоме місце зайняв Chevrolet Tahoe (3.9%), а восьме і дев'яте - знову у Toyota: Highlander Hybrid (до слова, це єдиний кросовер в списку) і Toyota Tundra з показниками 3.8 і 3.7%.
Завершує топ-10 GMC Yukon XL (3.6%).
Джерело: https://www.iseecars.com

  • 316