На Черкащині відбувається масова вакцинація десяти публічних осіб

Як повідомляє пресслужба Черкаської ОДА, «ще дві публічні особи вакцинувалися на Черкащині сьогодні. Це голова Білозірської громади Володимир Міцук і підприємець Андрій Бортник.

«Я подумав, хто якщо не я перший. Я – голова регіонального відділення Асоціації ОТГ в Черкаській області, голова Білозірської громади. Тому вирішив показати своїм прикладом, що не треба боятися вакцинації. Я хворів у жовтні і знаю, що це за хвороба. Тому раджу робити всім щеплення і бажаю усім не хворіти», – каже Володимир Міцук, голова Білозірської громади
Підприємець, засновник групи управлінських компаній «Нова якість» Андрій Бортник говорить, що вирішив вакцинувався, тому що це єдиний шлях зупинити епідемію.
«Поки людство кращого ще не винайшло. У нас на підприємстві більше 500 працівників. Я постійно спілкуюся з десятками людей. Окрім того – щоденно зустрічаюся із мешканцями будинків, які обслуговує група наших управлінських компаній. Тобто багато соціальних контактів, а відповідно – ризиків захворіти та інфікувати інших. Щоб не наражати на небезпеку себе та оточення я й вирішив вакцинуватися», – говорить Андрій Бортник.
Наразі в Черкаській області вакцинувалося 10 публічних осіб. Щеплюють публічних осіб добровільно, використовують виключно залишки вакцин для щеплення. Якщо такі є наприкінці дня, Управління охорони здоров’я повідомляє охочих відповідно до порядку запису», - йдеться на сайті ОДА ck-oda.gov.ua

  • 321