Черкаська міська влада поінформувала громаду про власну неспроможність

Черкаська міська влада поінформувала громаду про власну неспроможність
Дорогі у всіх значеннях владці! Не вмикайте дуру, бо можете не вимкнути. Просто відморозьтесь і не платіть… Адже, розповімо вам по секрету, акт виконаних робіт ви можете не підписувати…
На сайті міської ради з’явився дивний допис з назвою «На обробку доріг від ожеледиці підрядник виставив рахунок на майже 700 тисяч гривень за добу (ДОКУМЕНТ)» www.rada.cherkassy.ua/ua/newsread.php?view=12203&s=1&s1=17

«Незважаючи на досить суперечливу якість розчистки вулиць від снігу, - йдеться в дописі, підрядник, котрий здійснює зимове утримання доріг, виставив департаменту житлово-комунального комплексу рахунок на суму 665 025 тисяч гривень. У стільки він оцінив день своєї роботи: з 8 години ранку 29 листопада до 10-ої години 30 листопада. Про це повідомив заступник міського голови Черкас Руслан Сотуленко».
Далі віце-мер поставив під сумнів якість робіт і повідомив, що з цим розберуться уповноважені служби.

– Ще вчора вдень на вулицях нашого міста розпочала працювати снігоприбиральна техніка як нашого комунального підприємства, так і підрядника. Працювали всю ніч. Утім, чим обробляв дороги проти ожеледиці наш підрядник мені тяжко сказати, бо, на жаль, ситуація тільки погіршилася. Як стверджує сам виконавець цих робіт, це спеціальна технологія і має пройти час. Але, як бачимо, результати говорять самі за себе. Тож уночі й зранку до роботи ми залучили техніку нашого КП «ЧЕЛУАШ», яка додатково обробила дороги піщано-соляною сумішшю, – розповідає Руслан Борисович.(віце-мер Сотуленко-ред.) – До останніх питань у нас немає, натомість до підрядника є. Зараз намагаємося з’ясувати причини, чому ж так сталося, адже вони мали бути готові до цього й розуміти ситуацію.

В дописі також йдеться, «як зазначають посадовці, ще відучора на вулицях міста розпочала працювати снігоприбиральна техніка комунального підприємства «ЧЕЛУАШ». У разі необхідності міська влада шукатиме й залучатиме до роботи інші організації, які зможуть чистити вулиці від снігу».

Шановні посадовці і з ними пан Сотуленко, а ви взагалі нічого не переплутали? Це не ви жалітися повинні громаді, а платники податків повинні питати з вас, чому такий рахунок виставлений? Чому не було переглянуто договір?
Чого чекали? Снігу чи ще чогось от фірми, щ має вигідний підряд?

Поінформувати громаду про власну некомпетентність – це, безумовно, вчинок. Чи може ви гадали, що це привід для піару? Влада прикинулася дурою, так би мовити, щоб створити вигідну їй на цьому етапі віджиму або підсосу громадську думку?
Коротше, не вмикайте дуру, бо можете не вимкнути. Просто відморозьтесь і не платіть… Адже, розповімо вам по секрету, акт виконаних робіт ви можете не підписувати…

Черкаська міська влада поінформувала громаду про власну неспроможність

  • 1 579