Сіндром «Інспектора Фреймут». У черкаську дитячу лікарню батьки пацієнтки увірвались із озброєними людьми

Сіндром «Інспектора Фреймут». У  черкаську дитячу лікарню батьки пацієнтки увірвались із озброєними людьми
Троє озброєних чоловіків увірвались у кабінет начмеда однієї з міських дитячих лікарень в Черкасах. Про це повідомив у “Фейсбуці” директор міського департаменту охорони здоров’я Олег Стадник.
- У мене на столі лежить доповідна записка, де йде мова про те, як у міську дитячу лікарню два дні тому в кабінет начмеда увірвалися – цитую: «три чоловіка кремезної статури в чорному вбранні зі зброєю – автоматами без пред’явлення посвідчень та усних аргументів про причини появи на території лікувальної установи зі зброєю в руках. З ними зайшли батьки дитини, яка лікувалась в реанімації і, на превеликий жаль, лікарі виявились безсилими, з вимогою віддати документацію. Після того, як лікар пояснила, що документація в обласній лікарні, і батьки отримають копію, написавши заяву, озброєні люди без пояснень щодо свого приходу, як і пред’явлення документів, вивели батьків з кабінету”. Начмед налаштована йти з роботи, – пише Стадник.

«…Зараз одне видання засмутилось, що лікарське співтовариство заступилось за своїх колег. ( Мова йде про Відкритий лист на підтримку колективу пологового будинку, на який в програмі «Інспектор Фреймут» начепили ярлик «ганьба міста», - ред.). Як посміли, чому по вулиці ходять, повинні пробігати в сутінках, не піднімаючи очей, бо мають жовту нашивку" остання сволота". І суспільство ведеться, суспільство реве на площі від задоволення , коли його тренують кричати " ганьба", для телевізійної змонтованої картинки кричати. Отак вчать звірів у циркових шапіто для трюків. В чому різниця?? На сьогоднішній день один головний лікар одного міського закладу лікується в інфарктному відділенні, інший головний лікар іншого великого міського закладу лежить в реанімації...

Товариство! Ви відчули моральне задоволення від того, що і лікарі смертні? Вам стало краще від того, що хтось на межі між життям і смертю? думаю, що ні.

Просто і лікарю не стає краще жити, коли помирає його пацієнт. Ви ж бо одного біологічного виду, гомо сапієнс, саме розумна гомо, думаюча гомо» - пише у своєму дописі на Фейсбуці директор Департаменту охорони здоров'я та медичних послуг Черкаської міськради Олег Стадник.

«…Я вчора розмовляв з головним лікарем ( закладу, де в кабінет начмеда увірвалися озброєні люди, - ред..),він каже, що начмед налаштована йти з роботи. А хочете мою позицію? Я вважаю, що лікарське співтовариство прокидається занадто пізно, і стає на самозахист запізно, бо патрон в патроннику, а палець на гачку.

Всі , хто ведеться на журналістські "Ужастіки", ви чого хочете, ви крові хочете, вам мало крові Небесної сотні, щоби змінитись насамперед самим, а не вбивати інших.

Ви , роздираючі тільняшки на грудях - чому самі не пішли в педіатри, де робота собача і зарплата ніяка? Товариство, отямтесь, отямтесь від телешоу, від нагнітання ворожості до "врачей- отравітелей", це вже було, від цього не стане краще на наступний ранок, ви ж бо гомо сапієнс, а не піпл, який хаває чорнуху. Бо коли на сцені висить рушниця, вона колись обов’язково пальне, класика жанру. В країні, де вендетта ввійде в суспільну мораль, уже запитати по кому дзвонить дзвін не потрібно- завтра він задзвонить по тобі.....», - підсумував Олег Стадник,

  • 732