Головред "Провінції" Віктор Борисов перейшов дорогу екс-главі СБУ Черкащини

Головред
5 жовтня ц.р. Інтернет-видання «Провінція» надрукувало статтю «Політичний «аборт». Привидом для статті стала презентація на Черкащині обласної організації «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість». Автор статті звернув увагу на особу, обрану головою обласної «Справедливості», О. Котляра. Будучи начальником обласного управління СБУ, Котляр неодноразово ставав героєм публікацій «Провінції»: «На чьи труды дворец?», « Служба безпеки? А може - Служба БЕЗСОРОМЛИВОСТІ?», « Начальник УСБУ Черкащини Котляр приїхав на поховання загиблого в АТО генерал-майора Момота на "тачці" за 150 тис. у.о.», «Начальник черкасского УСБУ Котляр открыл секрет Полишенеля: в феврале в УСБУ действительно жгли секретные документы»
Маючи достатньо матеріалу для аналізу образу голови новоспеченої «Справедливості», «Провінція» у нещодавній статті підмітила, що «Котляр і Справедливість — це навіть не антоніми. Це - різні Галактики».

Реакція на статтю не забарилася. 7 жовтня ц.р. у «Фейсбуці» Віктор Борисов повідомив :
«Только что позвонил главный герой вчерашней статьи "Політичний аборт" на "Провинции", экс-начальник УСБУ в Черкасской области Олег Котляр. "Ну що, нам є потреба зустрічатись?" "Навіщо?" - спрашиваю. "Ну, і я теж так думаю..." Учитывая качество личности этого господина, его специфические умения и навыки, предупреждаю, что в ближайшие дни и годы не намерен: хулиганить на улице и приставать к беззащитным женщинам; ввязываться в пьяные драки и сквернословить в отношении приличных людей и сотрудников правопорядка. Не употребляю наркотики и веду законопослушный образ жизни. Это так, на всякий случай...»

  • 1 060