Залізничники б'ють на сполох: на Черкащині розкрадають залізницю.

Останнім часом зросла кількість правопорушень, вчинених на залізниці. Почастішали випадки розкрадання приладів залізничної автоматики, які регулюють рух поїздів, елементів залізничних колій, що створює реальні передумови до масштабних залізничних аварій і затримки потягів на маршруті руху. Про це повідомляє сектор комунікації в Черкаській області.
Зловмисники в пошуках легких грошей викрадають прилади залізничної автоматики, які регулюють рух поїздів, а це - світлофори, стрілочні електроприводи; знімають металеві елементи та гайки з болтами з верхніх будівель колії та здають награбоване на металобрухт, наносячи залізниці шалених збитків, та ставлять під загрозу життя людей які користуються її послугами.
Викрадення залізничного майна може призвести до трагічних наслідків. Через не спрацювання електродних систем, які були викрадені, може вчасно не спрацювати світлофор, не перевестись в потрібний момент стрілка чи не спрацювати переїзна автоматика в момент наближення потягу, що призведе до трагічних наслідків.
Правоохоронці звертаються до небайдужих громадян з проханням бути пильними!
Якщо ви бачите невідомих осіб, які знаходяться на залізничній колії без спецодягу та проводять будь які роботи — негайно повідомте в найближчий відділ поліції або за телефоном 102. Ваш дзвінок може врятувати тисячі життів.

  • 562