Поліція у смартфоні. Виклик в один дотик.

Відтепер на території Черкащини правоохоронців можна буде викликати миттєво за допомогою безкоштовного мобільного додатку «My Pol». Цей додаток насамперед буде корисний людям з обмеженими можливостями, іноземцям та дітям. Цією інформацією з сайтом "Правий берег" поділилася пресслужба ГУНП в Черкаській області.
За інформацією пресслужби поліції Черкаської області, Кожен черкащанин може безкошовно завантажити додаток на смартфон у Play Маркет чи App Store , і в разі реальної небезпеки натиснути кнопку «SOS». Під час виклику, завдяки геолокації, система сама визначить ваше місцеперебування - поточні координати автоматично надходять до поліції, після чого місце події скеровується наряд для реагування.
Для реєстрації при встановленні додатку потрібно вказати регіон, ввести ім’я, прізвище і по батькові, номер телефону, електронну адресу, а за бажанням – групу крові та алергічні реакції на медичні препарати.
До повідомлень через «My Pol» можна додавати фото з місця події, повідомляти поліцейським про різні правопорушення, оцінювати роботу правоохоронців, знайти найближче відділення поліції та швидкої допомоги, дізнатися, як спілкуватися з працівниками поліції на законних підставах, а також отримувати термінові сповіщення. Уся інформація оперативно потраплятиме до правоохоронців. Додаток як на Android, так і на iOS.


  • 544