Дочекалися:на Канівщині дорога селами Мартинівка і Таганча зазнала довгоочікуваного ямкового ремонту.

Автошлях загального користування місцевого значення О 240701 /Р-10/ – ст. Таганча, який проходить у Канівському районі селами Мартинівка і Таганча, довгий час залишався одним з найпроблемніших в районі. Нещодавно дорожники на цій дорозі ліквідували ямковість, на окремих ділянках відновили асфальтобетонне покриття шляхом влаштування вирівнюючого шару, виконали планування узбіч і оновили водовідвідні канави. На сьогодні, як стверджує прес-служба САД у Черкаській області, на дорозі загального користування місцевого значення /Р-10/ – ст. Таганча забезпечено більш комфортний проїзд для учасників дорожнього руху.
Дорогу відремонтували спільними зусиллями. Як нагадує прес-служба САД у Черкаській області, відповідно до Закону України від 02.06.2015 № 491-VІІІ "Про внесення змін до статті 91 Бюджетного кодексу України щодо фінансування ремонту доріг" передбачено розширення можливих напрямків видатків місцевих бюджетів. Завдяки цим змінам у законодавстві країни, на сьогодні стало можливим виконання ремонту проблемних ділянок місцевих доріг за рахунок коштів місцевого бюджету.
Канівською РДА було затверджено програму розвитку автодоріг та виділено кошти на ремонт автодороги О 240701. Працівники філії облавтодору Корсунь-Шевченківського РАД, за рахунок виділених коштів, на зазначеній автодорозі зробили поточний ремонт

  • 752