Півторарічний Денис з Черкас потребує обстеження за кордоном. Українські лікарі не мають можливості діагностувати його захворювання

Денис народився із пороком серця і встиг вже перенести складну операцію, кошти на яку збирали усі небайдужі. Та з’явилися інші проблеми зі здоров’ям. Хлопчик дуже часто хворіє, а інколи втрачає свідомість.Про це повідомляє «НТН».
«У шість місяців нам зробили операцію, все було добре і прекрасно, а наприкінці літа почались вже приступи, тоді в нас було їх два і оце місяць назад також був цей приступ», - говорить мати малюка Оксана Гончарук.
Дениско періодично втрачає свідомість. Як це відбувається бачила і його семирічна сестричка Ксенія.
Дільничний педіатр у цій родині частий гість, адже дитина весь час хворіє. Чи пов'язані його приступи із проблемами серця або пережитою операцією - лікарі сказати не беруться.
Жінка була і у столичних фахівців, втім, і там діагноз дитині не встановили.
«В Київ ми їздили. Також дивились. Але мені всі кажуть, що він здоровий, що проблема не в серці. Хтось каже в неврології, хтось в серці, вони самі не знають. В Києві кажуть ви здорові, але ми приїжджаємо з Києва і знову втрачаємо свідомість», - зазначає Оксана Гончарук.
Аби зрозуміти, що із хлопчиком, варто пройти обстеження закордоном. Мати надіслала запити у клініки Німеччини та Ізраїлю, там готові прийняти дитину. Та для цього необхідно щонайменше п'ять тисяч євро. Таких грошей мати-одиначка немає, тож просить про допомогу небайдужих.
Оксана Гончарук вірить, що і цього разу люди проявлять милосердя .
Тел. мами 097-228-72-24
Номер карти ПриватБанк: 4731 2171 1120 2410 Гончарук Оксана Іванівна (мама Дениса).

  • 575