Поза ProZorro? Черкаська ОДА збирається придбати чергову квартиру для АТОвця площею 50кв.м. Ціна завбачливо не зазначається

За повідомленням прес-служби ОДА, управління цивільного захисту обласної державної адміністрації за державні кошти планує закупівлю в м.Черкаси 1-ї однокімнатної квартири для особи, яка брала безпосередню участь в антитерористичній операції і втратила функціональні можливості нижніх кінцівок.
Придбання житла здійснюється відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та /або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 № 407.
Квартиру можна придбати у прийнятих в експлуатацію новозбудованих житлових будинках (на первинному ринку) та на вторинному ринку.
Загальна площа однокімнатної квартири не може перевищувати 50 кв метрів.
Під час визначення вартості житла враховуються витрати, пов’язані з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов’язкових платежів).
Пропонуємо всім зацікавленим особам надати пропозиції щодо продажу зазначеної категорії квартири в місті Черкаси, зазначивши:
– вартість квартири (із внутрішніми опоряджувальними роботам та без них);
– загальну та жилу площі квартири;
– адресу розташування об’єкту нерухомого майна тощо.
Пропозиції надавати Управлінню цивільного захисту облдержадміністрації на адресу:
вул. Смілянська,131/1, м. Черкаси, 18029
e-mail: mns_ck@ukrpost.ua

  • 591