Ламати не будувати: студрада бізнес-коледжу звертається до мера Черкас поновити роботи з ремонту зруйнованого асфальтного покриття перед гуртожитком, бо до зими залишилося 14 днів

Заступник голови Студентської ради Черкаського державного бізнес-коледжу Євгеній Походун, голова Первинної організації профспілки Тамила Залозна та актив Студентської ради від імені всіх студентів та працівників бізнес-коледжу висловлюють своє занепокоєння припиненням ремонтних робіт за адресою вул. В.Чорновола, 243 (гуртожиток бізнес-коледжу). Про це йдеться у зверненні до міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, розміщеному у « Фейсбуці».
«Ще місяць тому перед гуртожитком були демонтовані старі бордюри та асфальт, але, не дивлячись на швидке наближення зими, роботи досі не розпочалися. В даному гуртожитку проживають 250 студентів, щодня проходять більше тисячі трьохсот осіб на навчання та на роботу.
Тож хочемо звернутися до Вас як до голови міста Черкаси з проханням приділити належну увагу у вирішенні питання благоустрою даної території.
З повагою, Студентська Рада та колектив Черкаський державний бізнес-коледж».

  • 510