У Черкасах на Центральному ринку продавали контрабандні цигарки

Співробітники податкової міліції та відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Черкаської області вилучили в рамках операції "Акциз-2016" на Центральному ринку Черкас тютюнові вироби без марок акцизного податку. Незаконну торгівлю цигарками виробництва Російської Федерації та Республіки Молдова, ввезених поза митним контролем, здійснював 45 – річний черкасець.
У правопорушника вилучили понад 400 пачок тютюнових виробів марок "Донской табак", «ИмператорЪ», «Прима», «Regina», «Navigator» та ін.
Орієнтовна вартість контрабандного товару становить майже 6 тисяч гривень. За даним фактом складені протоколи та проводиться перевірка із встановлення постачальників контрабандної продукції. Нагадаємо, в рамках операції "Акциз-2016" на Черкащині діють робочі групи з цілодобового відпрацювання ринку обігу алкогольних напоїв та спирту. Головне управління ДФС у Черкаській області просить небайдужих черкащан інформувати про відомі їм факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів сумнівної якості за телефоном чергової частини (0472) 339-195.

  • 486