У Черкасах на "Прозорому офісі" вже намутили півмільйона. І це тільки на ПКД!

Півмільйона для черкаської влади – не гроші. Саме стільки переплатить черкаський міський бюджет по договору на виготовлення проектно-кошторисної документації для «Прозорого офісу». Про це повідомив у Фейсбуці експерт Артур Чемирис.
«Хід конем від місцевої влади міста Черкас. Я вже писав про допорогову закупівлю на виготовлення ПКД для "Прозорого офісу". Орієнтовна вартість робіт - 900 тис. грн. goo.gl/d5p3Xu. Переможець аукціону ТОВ "Глобальні інжинірингові рішення" дав ціну 352,5 тис.грн, учасник ТОВ "Гарант" на цьому ж аукціоні дав ціну 699 тис.грн, стартуючи з 882 тис.грн. У результаті, торги відмінили по причині "відсутності подальшої потреби".

Ну а сьогодні в системі оприлюднили звіт про укладений договір на виготовлення цієї ПКД, вартістю 848,7 тис.грн(!!!). Виконавець - ТОВ "Гарант".

Давайте шатуни і не тільки разом підщитаємо кінцеве сальдо цієї операції. Отже, на разі місто витратить 848,7 тис.грн. Якби визнали результати аукціону, то "економія" склала майже 500 тис.грн!!! Навіть якби за результатами цього ж аукціону було визначено переможцем ТОВ "Гарант", то все рівно зекономили б 150 тис.грн! Питання? Чи за тиждень принципово змінились вимоги до проекту?
Хто замовник? Пані Маліщук ( директор департаменту МВК – ред.), яка найгучніше на сесії кричала "у відповідність до Закону!!!", а потім гучно хлопала у ладоші ..Товариші депутати, ви за це голосували? …», - підсумував Артур Чемирис.

У Черкасах на "Прозорому офісі" вже намутили півмільйона. І це тільки на ПКД!

У Черкасах на "Прозорому офісі" вже намутили півмільйона. І це тільки на ПКД!

  • 1 453