«Черкасиводоканал» увійшов у Новий рік з новим обладнанням

Коштом міського бюджету для КП «Черкасиводоканал» придбали проливну установку, яка використовується при повірці лічильників діаметром 15 мм.
Як відомо, з 1 лютого 2016 року для КП «Черкасиводоканал» стало обов’язком проводити повірку лічильників для споживачів, тариф для яких формуєтьсяз урахуванням використання внутрішньобудинкових систем.
На жаль, та проливна установка, що була на підприємстві, не могла забезпечити в повному обсязі вчасну повірку лічильників, що викликало справедливі нарікання споживачів, пояснюють комунальники
При затвердженні тарифів, Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, не включила в інвестиційну програму КП «Черкасиводоканал» кошти на придбання вищезазначеної установки. Тому підприємство не могло придбати обладнання власними силами.
Крім того, депутатським корпусом виділено кошти підприємству на придбання дизельної, надзвичайно економної мотопомпи в комплекті з трубами для відкачки каналізаційних стоків та зливових вод, інформують у прес-службі водоканалу.

  • 469