Черкаська «швидка» попереджає: можливі затримки через нерозчищені дороги

Затримки карети швидкої спричинені нерозчищеними дорогами та заїздами до дворів. Про це УНН-Центр розповів головлікар КУ “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Владислав Свириденко.
“По місту Черкаси озчищені тільки магістралі — Шевченка, 30 років Перемоги, Сумгаїтська. Другорядні вулиці, провулки, двори не розчищені, заїзди до них також. Автомобіль “швидкої” доводиться залишати порівняно далеко від будинку, і якщо хворого треба госпіталізувати, то ноші з ним бригаді доводиться нести на руках достатньо велику відстань. Каталки “швидкої” можуть їхати по плитці підлоги в лікарні, можуть по рівному асфальту — по снігу вони їхати не можуть! Тому прохання до близьких та сусідів хворих людей допомагати бригадам медиків”, - сказав Владислав Свириденко.
Він додав, що прохання медиків розчистити під’їзди до станцій “швидкої” по вул Дашковича та по вул ак. Корольова, які вони залишали на диспетчерській службі міськради 1505, так і залишились без уваги.
Головлікар попросив містян допомагати автомобілям “швидкої”, які застрягли в снігу, а також не звертатися до цієї служби зі скаргами на високу температуру та з підозрою на грип — це зона відповідальності медиків поліклінік.

  • 504