У Черкасах відкрили сучасний сервісний центр МВС

Новий Регіональний сервісний центр МВС запрацював в обласному центрі. Незалежно від місця реєстрації тут можна швидко та комфортно отримати посвідчення водія, зареєструвати авто, отримати довідку про несудимість тощо. У Центрі запроваджена найсучасніша система інформаційних технологій і комунікативного обладнання, працює електронна черга, така ж і «книга відгуків».
«Це вже 15-ий новий сервісний центр МВС акваріумного типу, де людину обслуговують за принципом єдиного вікна. Він оснащений усіма сучасними технологіями. Окрім того, усі нові центри обладнані камерами спостереження. Можна зайти на сайт hsc.gov.ua та побачити завантаженість центру, проконтролювати його роботу. Протягом 2017 року такі сучасні сервісні центри МВС з’являться по всій Україні» — розповів керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.
Громадян у Центрі обслуговують 12 підготовлених працівників фронт-офісу. Запроваджена найсучасніша система інформаційних технологій та комунікативного обладнання, працює електронна черга. Клієнти на спеціальних планшетах можуть залишити відгуки щодо якості обслуговування — так відслідковується якість надання послуг у центрі та персонально кожним працівником.
— Заробітна плата працівників — 6200 гривень. Це той стимул, який змушує працювати та швидко надавати якісні послуги, — наголосив на відкритті голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.
Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко пообіцяв, що «два місяці гарної погоди і дорога по вул. Оборонній до Центру, освітлення, тротуари до нового сучасного центру будуть зроблені».
 У Черкасах відкрили  сучасний сервісний центр МВС
Сервісний центр МВС у Черкасах працює за адресою вул. Лесі Українки, 21. Громадян обслуговують з вівторка по суботу без обідніх перерв. Понеділок та неділя – вихідні дні.
 У Черкасах відкрили  сучасний сервісний центр МВС
 У Черкасах відкрили  сучасний сервісний центр МВС

  • 596