Для утворення Канівської ОТГ не вистачило одного голосу

Депутати Канівської міської ради навіть з третьої спроби не змогли підтримати проект рішення стосовно створення Канівської об'єднаної територіальної громади.
При обговоренні питання на недавньому сесійному засіданні депутат міськради Юрій Гамалій наголосив, що створення Канівської ОТГ дозволить місту вирішити значну кількість земельних питань, зокрема й стосовно костянецького кладовища.

«У мене є інформація, що вчора у Канів прибули представники однієї із фірм, які у місті хотіли б побудувати сміттєпереробне підприємство. Якщо ми не зможемо їм надати територію, то вони його побудують, наприклад, у Степанцях», - наголосив Юрій Гамалій. Про це інформує спеціальний кореспондент «Kanos».

Натомість депутат від Радикальної партії Василь Зубко заявив, що
фракція Радикальної партії буде утримуватися під час голосування.
- Села виставляють нам вимоги зробити ремонт доріг, освітлення, забезпечити функціонування шкіл та амбулаторій. Скільки на це потрібно коштів? Нам не вистачить на ці потреби навіть спільного бюджету. І як подивляться на це наші виборці?», - аргументував Зубко. «Радикалів» підтримав «Опоблок».
У підсумку депутати так і не підтримали відповідний проект рішення. Під час голосування 17 депутатів проголосували «за», а 14 обранців – «утрималися».

  • 475