У Городищі поховали ще одного воїна АТО Василя Букарчука, який загинув у районі Волновахи

Вчора в городищани прощалися із загиблив в зоні АТО 23-річним Василем Букарчуком. Як інформують у Городищенській РДА, Герой загинув у районі Волновахи Донецької області 2 червня. Коли розпочався мінометний обстріл, він з товаришами намагалися заховатися в укритті, але був убитий кулею ворожого снайпера.
Василь Букарчук народився в Чернівецькій області Сторожинецького району. В 2001 році разом з батьками переїхав в село Журавку Городищенського району. Василь був доброзичливий, ввічливий, дружелюбний, чуйний, відважний. Мав багато друзів, займався спортом. 27 травня 2015 року був призваний на строкову службу, а вже 30 вересня підписав контракт. Служив у складі 30-ї бригади. У нього залишилися мати, батько, дві менші сестри, а також громадянська дружина і дитина.

Провести в останню путь героя прибули керівники району та міста, представники трудових колективів Городищини, громадськість та гості міста.

До рідних зі словами щирого співчуття звернувся голова райдержадміністрації Олексій Лавріненко та заступник командира батальйону. Священики Городищенського благочиння на чолі з протоієреєм Іоанном Жигалом провели чин відспівування.

Коли труну з тілом загиблого несли через площу Миру, сотні городищан опустилися у глибокій скорботі на коліна.Поховали Василя Бурачука на кладовищі села Журавки

  • 464