У Черкасах тролейбусам дають зелене світло: будуватимуть нову тролейбусну гілку протяжністю в 4,79 км, але в дивному напрямку

У Черкасах хочуть побудувати нову тролейбусну лінію, яка з'єднає вулицю Чорновола і Пацаєва. Цю новину повідомив у “Фейсбуці“ член громадської ради при КП “Черкасиелектротранс” Валерій Мироненко.
« Наразі, розробляється проект будівництва контактної мережі тролейбуса по вул. Гетьмана Сагайдачного. Оголошено тендер. Згідно умов тендеру, проектній організації за 90 днів необхідно буде розробити проектно-кошторисну документацію на будівництво контакної мережі тролейбуса по вул. Гетьмана Сагайдачного від вул. В.Чорновола до вул. Пацаєва протяжністю в 4,79 км (в двоколійному вимірі). Очікувана вартість повинна скласти 65`000.00 грн. Дана інформація розміщена на сайті Держзакупівель», - йдеться у повідомленні Мироненка.
Володимир Мироненко звернув увагу на те, що незрозуміло, "чому саме в цьому напрямку вирішено розвивати тролейбусне сполучення, адже є більш цікавіші і прибутковіші напрямки які теж потребують уваги. Вже надходять пропозиції побудувати кільцеву контактну лінію по вулицях: Припортова, Гагаріна, Смирнова, Героїв Дніпра, Жужоми, Гагаріна, Припортова, враховуючи великий пасажиропотік. Тільки на самій «Митниці» - 30000 жителів, плюс влітку на пляж їдуть з усього міста. Так само вносяться пропозиції щодо побудови контактної мережі через вулицю Хрещатик в обхід Соборної площі. Адже постійно через різні святкування, паради, зібрання, страйки, заїзди, виставки тролейбусний рух містом майже повністю стає паралізованим».

  • 553