Львівське сміття смердить вже під Каневом. Його нишком звозять на Бобринське сміттєзвалище. Але міська влада Канева до Садового не в претензії і відшкодування збитків не вимагатиме

З 9 по 11 жовтня на території Бобринського сміттєзвалища, що на Канівщині, місцеві жителі виявили сміття, що, як виявилося, було завезено зі Львова. На території сміттєзвалища встановили шлагбаум.
Як повідомляють у Канівському відділенні поліції ГУНП в Черкаській області, про те, що сміття дійсно зі Львова, свідчать чеки та платіжки, які були віднайдені в ході перевірки. Одна вантажівка містила близько 30-40 кубів відходів. Мерія вирішуватиме питання щодо встановлення охорони, яка чергуватиме на місці цілодобово й перевірятиме вантажівки, які завозитимуть сміття.

Міська влада Канева не вимагатимиме відшкодування збитків, проте якщо такі дії повторюватимуться, то вона звертатиметься до правоохоронних органів. Відповідний лист направили на ім'я Львівського міського голови Андрія Садового. Про це на прес-конференції сьогодні розповів керуючий справами Канівської міської ради Володимир Святелик.
“Ми розуміємо проблему Андрія Садового зі львівським сміттям, але її необхідно вирішувати в рамках закону. На Бобринське сміттєзвалище щоденно вивозять сміття до тисячі кубометрів, тому за 40 кубічних метрів відходів, які нелегально вивантажили на наше сміттєзвалище, ми не вимагатимемо відшкодування, якщо такі дії повторюватимуться, то ми звертатимемося в правоохоронні органи», - наголосив Святелик.

  • 596