На житло для дітей-сиріт Кабмін додатково виділив Черкащині 5 млн.грн.

Черкаській області виділили до кінця 2019 року ще 5,4 млн грн. Це дозволить забезпечити додатково житлом 15 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, інформують у Департаменті соціального захисту населення.
Наразі кошти перерахували до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення міських виконавчих комітетів та районних державних адміністрацій для перерахування отримувачам компенсаціі, повідомляє пресслужба ОДА.

Нагадаємо, на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа» з державного бюджету Черкаській області виділили 20,4 млн грн. Завдяки цьому зможуть покращити житлові умови 52 дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

  • 332