Боднар звернувся до Кабміну щодо звільнення керівниці управління Держгеокадастру Черкащини

Голова Черкаської ОДА Роман Боднар направив до Кабінету міністрів лист щодо звільнення керівництва обласного Держгеокадастру. Про це він повідомив у ході обговорення змін до земельного законодавства із представниками фермерських господарств. На зустрічі були присутні уповноважений президента із земельних питань Роман Лещенко та народні депутати Скічко і Стрихарський.
Як повідомляє Черкаська ОДА, саме на роботу управлінь Держгеокадастру прозвучало найбільше скарг від представників фермерських господарств.
Ольгу Залогу було призначено на посаду начальника Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області 29 вересня 2017 року. Після низки вимог від аграрїів звільнити чиновницю,, у жовтні 2019 року вона була відсторонена від посади.
Черкаська ОДА нагадуає, що Верховна Рада України у першому читанні підтримала законопроект № 2178-10 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення. Попереду ще 2 читання, тож на сьогодні представники Уряду та депутати ВР збирають пропозиції, аби вдосконалити законопроект.

  • 455