Провалля за проваллям: у Золотоноші на центральній вулиці асфальт уходить під землю. Нещодавно стався четвертий за рік обвал колектора

На центральні вулиці м. Золотоноша знову ледь не провалився автомобіль у колектор системи водовідведення. Системі понад 40 років. Труби бетонні й не витримують навантаження. Колектор, який пролягає по центральній вулиці міста, давно потребує реконструкції, але щороку вирішення проблеми обмежується ліквідацією проваль.
24 жовтня стався черговий обвал колектора. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник управління ЖКГ Золотоніської міської ради Олександр Флоренко.

"Близько 14:20 в районі пам'ятника Неверовського по вулиці Шевченка стався четвертий за цей рік обвал колектора системи водовідведення. В яму, яка виникла посередині проїжджої частини, ледь не провалилася машина одного з місцевих жителів. Водій вдало скерував свій транспортний засіб, інцидент минувся без травм та пошкоджень автомобіля. Добре, що одразу на місці опинився співробітник виконавчого комітету Золотоніської міської ради, який почав перекривати місце аварійної ситуації. За лічені хвилини туди прибули спеціалісти УЖКГ та Водоканалу, а також співробітники поліції.

Станом на 16:00 місце обвалу було обгороджено залізобетонними блоками, попереджувальною стрічкою та відповідними дорожніми знаками", - повідомив О.Флоренко.

Фото зі сторінки ФБ Олександра Флоренка

  • 575