Власкор "Інтера" Станіслав Кухарчук: У Черкасах група адвокатів й "братки" нахабно віджимають квартири. А поліція - ні пари з вуст

Власкор
- У мене просто не вкладається в голові те, що зараз відбувається. Мова іде про реакцію правоохоронних органів Черкас на три наші сюжети, - пише на ФБ власкор телеканалу "Інтер" Станіслав Кухарчук.
Реакцію, якої зовсім немає( Протягом двох місяців наша знімальна група тримала на контролі події навколо віджимання групою адвокатів житла у містян. Писати багато не хочу, пропоную подивитись сюжети. Ось посилання на зроблені нами матеріали (тут, тут і тут).

Подробиці викладені в крайньому сюжеті взагалі приголомшують - одну з наших героїнь адвокати змусили письмово, у присутності нотаріуса, відмовитись від власних слів сказаних у сюжеті. За це їй пообіцяли повернути її власні гроші, які бідолашна жінка віддала цим особам за "проблемну квартиру". Підписавши заяву про наклеп жінка отримала навіть не всю суму. ЇЇ 1100 доларів адвокати-ділки залишили собі на витрати, ще 900 зелених пообіцяли віддати, коли бідолашна забере всі свої заяви на них з правоохоронних органів. (До речі, 900 доларів і на зберігання взяв активіст однієї з поважних Громадських організацій).

Наступного дня і жінка, і її донька Тетяна офіційно заявили, що цей документ підписувався під тиском. Насправді - це був не просто тиск, а відвертий шантаж, відповідні аудіозаписи з тих "переговорів" незабаром будуть оприлюднені. В цей же день Тетяна звернулась із заявою у поліцію. І о алілуя, "правоохоронці" показали своє справжнє обличчя - у подані заяви дівчині відмовили. Сьогодні вже другий день у поліції мурижать із реєстрацією заяви, деякі "незаплямовані мундири" взагалі радять людям не лізти у ті ДЄБРІ, бо все одно ніхто нічого не доведе.

ЩО ЦЕ ? У МЕНЕ ЗАКРАДАЮТЬСЯ ПІДОЗРИ,ЩО ПАНОВЕ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ТЕЖ В ТЕМІ? Хотілося б почути відповіді на ці питання.... Хоча, думаю, що з ними черкаська поліція теж не буде на коні оперативності.

П.С. Поки поліція думає, як спустити на гальмах цю справу, а залишені без квартир і грошей люди з останніх сил намагаються довести непробивній міліцейській системі свою правоту... "Головні Херої" цієї заворухи поїхали з родинами на відпочинок до Європи.

  • 1 350